Estrenem carnisseria a Novavenda Bescanó

Estrenem carnisseria a Novavenda Bescanó

Estrenem carnisseria a Novavenda Bescanó

Estem molt contents de presentar-vos la nova carnisseria amb productes de qualitat i proximitat a la botiga Novavenda Bescanó.

Carnisseria Novavenda Bescanó
La nova carnisseria de la botiga Novavenda Bescanó, situada al Passeig Sambola núm. 1 de Bescanó; Girona, comptarà amb experts en el sector de la carn i embotits.

Els experts carnissers tenen més de trenta anys d’experiència en el sector. Provenen de “Carns i embotits Cal Enric” on el seu treball, dedicació i atenció al client els fan perfectes per poder atendre als clients i entendre el producte.

Carns i embotits Cal Enric

Carns i embotits Cal Enric

A l’abast dels clients, trobaran els productes de proximitat de la Granja Mas Vilallonga.

Productes de la Granja Mas Vilallonga

La Granja Mas Vilallonga és una empresa familiar dedicada a la cria i engreix de porc i vedella. Un dels principis de la granja és el benestar dels animals criats de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Granja Mas Vilallonga

Granja Mas Vilallonga

Els animals reben una alimentació 100% natural, ja que els pinsos s’elaboren a la mateixa granja. A més, compta amb la certificació de la Generalitat de Catalunya de venda de proximitat de circuit curt.

certificació de la Generalitat de Catalunya de venda de proximitat de circuit curt.

Certificació Generalitat de Catalunya

La granja Mas Vilallonga està situada a Riudellots de la Selva, a la comarca de Girona. L’explotació està regentada pels germans Rubirola amb els valors d’oferir una carn de qualitat, sostenible i de proximitat.

A partir d’ara, ja podràs vindre a Novavenda Bescanó per fer les teves compres de productes frescos, de qualitat i proximitat.