Novetats al Supermercat de Maçanet de la Selva

supermercat maçanet destacat

Novetats al Supermercat de Maçanet de la Selva

supermercat maçanet de la selva verdura

Seguim millorant les nostres instal·lacions! Amb l’objectiu de seguir creixent i optimitzant hem dut a terme millores a un dels nostres establiments. En aquest cas hem realitzat la reforma al nostre supermercat de Maçanet de la Selva (Av. Sant Jordi, 3).

Millores al Supermercat de Maçanet de la Selva

Per tal de millorar l’accessibilitat a la nostra secció de fruita i verdura, hem renovat l’equipament que complementava la secció. Amb la finalitat d’ampliar l’espai dedicat a aquesta secció, hem afegit dos mobles per fer més accessibles les fuites de temporada i productes destacats de la secció.

Les fruites i verdures són una part molt important del nostre supermercat i, per això, en aquest establiment hem volgut donar-hi més importància ampliant la secció al nostre supermercat. Amb l’afegit d’aquests dos mobles augmentem la presència de productes frescos, sans i de qualitat pels nostres clients.

També s’ha dut a terme una ampliació de la nevera de la secció, on pots trobar tot d’articles de fruita i verdura d’allò més frescos!

supermercat maçanet de la selva 1

supermercat maçanet fruita

 

Millores en altres establiments

Des de l’inici de l’any hem crescut i millorat, apropant-nos més als nostres clients. Algunes de les accions que hem realitzat aquests mesos són:

Seguirem actualitzant i millorant les nostres instal·lacions per oferir-vos el millor servei possible.